Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Perfumeria Perfumy.Pasaz-Handlowy.com
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Opinie o naszym sklepie

Opinie o nas

  • Opinie o sklepie

Marki

Recenzje

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 21-01-2018
Wszystko ok. Szybko i sprawnie :-)
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 20-01-2018
Szybko i zgodnie z zamówieniem
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 19-01-2018
Bardzo dobra obsługa.Polecam
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania opinii: 18-01-2018
Bardzo, bardzo szybka dostawa
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania opinii: 18-01-2018
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania opinii: 17-01-2018
polecam jak najbardziej
  • Autor opinii: JAGODA
  • Data napisania opinii: 16-01-2018
szybko, wszystko się zgadzało,
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania opinii: 16-01-2018
Szybka przesyłka, najlepsza cena! Polecam!
  • Autor opinii: aneta
  • Data napisania opinii: 14-01-2018
super polecam! nie które zapachy trwałe faktycznie ale nie wszystkie .
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 14-01-2018
Bardzo dobry sklep szybka dastawa jestem bardzo zadowolona
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania opinii: 13-01-2018
Witam, kolejny raz robiłam zakupy w w/w sklepie i kolejny raz się nie zawiodłam. Towar zgodny z opisem , szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym (szybkie reakcje na zapotrzebowanie) a także wisienka na torcie - na bieżąco informacja o stanie zamówienia ( co dla mnie jest istotne - dla prowadzących sklep może być to utrudnienie ale ja lubię wiedzieć na czym stoję ;) ) Pozdrawiam i życzę udanych transakcji :)
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania opinii: 10-01-2018
Jestem bardzo zadowolona - polecam
  • Autor opinii: MAREK
  • Data napisania opinii: 08-01-2018
Od kilku lat jestem, można powiedzieć stałym klientem Państwa sklepu i mogę wypowiadać się jedynie w samych superlatywach. Obsługa znakomita, reagująca na niespodziewane zmiany w zamówieniach, oprócz tego bardzo sympatyczna. Ceny produktów są bardzo atrakcyjne, jakość, w przypadku produktów, które najczęściej kupuję (Chatler) jest bardzo wysoka, a trwałość zapachów niewiele ustępuje oryginałom.
  • Autor opinii: Maryyna
  • Data napisania opinii: 08-01-2018
przyjemne i przejrzyste kupowanie- polecam
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania opinii: 07-01-2018
Szybka obsługa i zgodna z zamówieniem Polecam
  • Autor opinii: .Ireneusz
  • Data napisania opinii: 05-01-2018
Bardzo polecam ten Sklep....Znakomita obsluga i bardzo szybka wysylka.....BRAWO!!!!!!!!!!!!!
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania opinii: 04-01-2018
Strasznie szybka dostawa,elegancki kontakt
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania opinii: 04-01-2018
Bardzo szybka dostawa zamówienia, super kontakt
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 03-01-2018
Godny polecenia sklep i produkty. Solidnie zapakowana paczka z perfumami dotarła w podanym terminie (2 dni robocze). Każdy z zamówionych testerów ma nakrętkę, nic nie brakuje. Jestem zadowolona! :)
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania opinii: 02-01-2018
zadowolony jestem z transakcji, szybko i sprawnie
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 02-01-2018
Polecam!! Kontakt bardzo dobry.
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 31-12-2017
Nic dodać i nic ująć
  • Autor opinii: agnieszka
  • Data napisania opinii: 30-12-2017
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.Polecam
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
wszystko ok.
  • Autor opinii: IWONA
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
Szybka wysyłka, zgodnie z opisem.
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
To kolejny mój zakup w tym sklepie. Będę korzystał w przyszłości. Polecam
  • Autor opinii: Dobromiła
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
Polecam zakupy w sklepie!
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
Szczerze polecam wszystko jak należy
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania opinii: 28-12-2017
Szczerze polecam wszystko jak należy
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania opinii: 26-12-2017
Polecam;towar zgodny z opisem;dobrze zapakowany.Wszystko ok.
  • Autor opinii: Wanda
  • Data napisania opinii: 26-12-2017
fajne produkty, sprawna obsługa, polecam
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania opinii: 26-12-2017
Wszystko w doskonałym porządku.
  • Autor opinii: JoLanta
  • Data napisania opinii: 25-12-2017
zakupy udane ,szybka dostawa. Polecam jak najbardziej
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania opinii: 24-12-2017
Zakupy oceniam bardzo dobrze - realizacja zamówienia nastąpiła szybko i bezproblemowo. Szczerze polecam.
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 24-12-2017
Polecam sklep. Szybka dostawa, towar jak w opisie , dobrze zapakowany.
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 22-12-2017
super sklep polecam
  • Autor opinii: KAMILLA
  • Data napisania opinii: 22-12-2017
Dobre produkty. Każdy znajdzie coś dla siebie. Szybka realizacja zamówień. Koszt przesyłki... Ale ogólnie wszystko OK.
  • Autor opinii: agnieszka
  • Data napisania opinii: 19-12-2017
Szybka i fachowa obsługa klienta. Polecam
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania opinii: 18-12-2017
Wszystko j.w.-5 gwiazdek. Perfumy kupiłam już jakiś czas temu,wszyscy pytają jakich używam perfum,i proszą bym przy następnych zakupach zamówiła i dla nich- ENTIRETY (luxure)
  • Autor opinii: Sylwester
  • Data napisania opinii: 18-12-2017
Polecam,przesylka szybka i sprawna.

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Perfumy,Pasaż-Handlowy.com działa na rynku od 2008 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
® 2008-2017 Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Perfumy.Pasaz-Handlowy.com znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.