Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Perfumeria Perfumy.Pasaz-Handlowy.com
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
Strona główna » Opinie o naszym sklepie
Recenzje
Opinie o nas
  • Opinie o sklepie

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania opinii: 02-07-2020
super sklep !!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 27-06-2020
Wszystko bardzo pozytywnie. Szybka przesyłka, ceny niskie, jakość wysoka, przystępne informacje dot. produktów jak i wysyłki. Polecam sklep, produkty i zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania opinii: 22-06-2020
bardzo polecam szybko sprawnie,,,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania opinii: 07-06-2020
Produkt zgodny z opisem , trwały zapach. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania opinii: 05-06-2020
Super sklep:
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania opinii: 26-05-2020
Realizacja zakupów bardzo szybka, wszystko zgodne z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowane, informacja o przesyłce na bieżąco przez maila, super sklep, polecam wszystkim!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania opinii: 19-05-2020
Jestem zadowolona, super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 15-05-2020
super produkt polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ilona
  • Data napisania opinii: 27-04-2020
Perfumy zgodne z opisem, trwałe, cena adekwatna, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania opinii: 20-04-2020
Super naprawdę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 09-04-2020
Super piękny zapach polecM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania opinii: 08-04-2020
polecam - solidna obsługa
Odpowiedź sklepu:
dziękujemy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania opinii: 06-04-2020
Zapachy naprawdę porządne i bardzo duży wybór. Obsługa super czas oczekiwania również.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Heorhii
  • Data napisania opinii: 31-03-2020
Bardzo dziękuję za zamówienie, na które udzielono szybkiej odpowiedzi, byłem bardzo uważny na moje zainteresowania, zamówiłem perfumy i jestem bardzo zadowolony z jakości i obsługi personelu, otrzymałem zamówienie bezpiecznie i szybko. Dziękuję
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania opinii: 29-03-2020
Od lat kupuje na tej stronie i jestem za kazdym razem zadowolona. Dobre ceny, perfumy sie calej rodzinie podobaja,szybka i tania przesylka. Super!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania opinii: 26-03-2020
Jestem zadowolona i Polecan
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: wioletta
  • Data napisania opinii: 14-03-2020
Szybko i sprawnie dostawa blyskawicznie zrealizowana
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 10-03-2020
wszystko idealnie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania opinii: 07-03-2020
Super obsługa i towar oby tak zawsze gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał Ciesielski
  • Data napisania opinii: 01-03-2020
Polecam . Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Szybki zwrot pieniędzy za wadliwy towar . Wiele innych sklepów mogłoby się uczyć jakości , szybkości obsługi od PERFUMY PASAŻ HANDLOWY .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania opinii: 26-02-2020
Bardzo niskie ceny, a produkt i tak długo utrzymuje swój zapach, co rzadko się zdarza.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kurys
  • Data napisania opinii: 25-02-2020
Zakupy okazały się udane
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Valeriia
  • Data napisania opinii: 24-02-2020
Super obsługa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania opinii: 27-01-2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wszystko szybko i sprawnie. Chętnie będę tu wracać.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania opinii: 24-01-2020
Szybka i solidna obsługa. Bardzo dobry kosmetyk w swojej klasie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: teresa
  • Data napisania opinii: 05-01-2020
Super !!! Będę koprzystać z Waszych usług bo szybko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania opinii: 04-01-2020
Produkty są ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 02-01-2020
Super cena szybko dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 31-12-2019
Ogółem fajnie tylko długo czekaliśmy na dostawę, ale to było przed świętami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Yuliia
  • Data napisania opinii: 30-12-2019
Wszystko jest ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ireneusz
  • Data napisania opinii: 30-12-2019
jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: tomasz
  • Data napisania opinii: 29-12-2019
sklep ok.produkty także -firma kurierska pod zdechłym psem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania opinii: 19-12-2019
Towar zgodny z mb zamówieniem i bardzo szybka dostawa. Na pewno jeszcze skorzystam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania opinii: 18-12-2019
obsługa sklepu rewelacja ;0 dziękuję za gratis prezent :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania opinii: 08-12-2019
Robię zakupy od wielu lat i zawsze było OK!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania opinii: 07-12-2019
Wszystko zgodne z opisem polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 06-12-2019
Wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania opinii: 01-12-2019
Polecam perfumy zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arleta
  • Data napisania opinii: 25-11-2019
Towar zgodny z opisem. Krótki czas realizacji zamówienia. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zenon
  • Data napisania opinii: 24-11-2019
w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Bestsellery

® 2008-2020 Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - kupuj tanie pefumy online. Tanie perfumy alternatywne znanych marek.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu.
Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Perfumy.Pasaz-Handlowy.com znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.