Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Perfumeria Perfumy.Pasaz-Handlowy.com Parfümerie in Deutschland - www.1parfum.de Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Recenzje

Opinie o nas

  • Opinie o sklepie

Marki

Recenzje

Recenzje

Luxure Base Homme - woda toaletowa, tester 100 ml

Luxure Base Homme - woda toaletowa, tester 100 ml

Ocena produktu 3/5

czuc akordy skorzane ale zbyt delikatne jak na zamiennik iryginalnego zapachu. pierwsze uderzenie zbyt alkoholowe a dopiero po chwili czuc lekka nute oryginalu. ale dla mnie to jednak nie to. bardziej…

Autor opinii: Dawid
Data napisania opinii: 05-11-2018

New Brand Volcano For Men - woda toaletowa 100 ml

New Brand Volcano For Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

jak na moje to blue up earth pod nowa nazwą. linia zapachowa ta sama czyli najlepsza do tej pory kopia hermesa tyle ze pod zmieniona marka. a jesli sie nie myle to rozlewnia jest ta sama co wczesniej…

Autor opinii: Dawid
Data napisania opinii: 05-11-2018

Chatler Ruth 2 - woda toaletowa 80 ml

Chatler Ruth 2 - woda toaletowa 80 ml

Ocena produktu 5/5

Mój życiowy zapach. Tyle długich lat to używam i nie może mi się znudzić. Robiłam naprawdę krótkie przerwy, jednak szybko wracałam. Zapach bardzo bardzo kobiecy. Mówi się, że muzyka łagodzi obyczaje,…

Autor opinii: Anna
Data napisania opinii: 02-11-2018

Lamis Pure Black de Luxe Men Limited Edition - woda toaletowa 100 ml

Lamis Pure Black de Luxe Men Limited Edition - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 4/5

Podobny do wody, którą się inspiruje. Jednak nie idealnie. Przy obecnych reformulacjach nie ma sensu płacenia tylko za markę i takie zamienniki spełniają swoje zadanie w zupełności. Ten pachnie dość szmponowo,…

Autor opinii: szmaki
Data napisania opinii: 26-10-2018

Paris Avenue Kuguru Men - woda toaletowa 100 ml

Paris Avenue Kuguru Men - woda toaletowa 100 ml

Ocena produktu 5/5

To jeden z moich ulubionych zapachow. Jako nastolatek zawsze uzywalem tzw.podrobek,kiedy zaczalem pracowac,kupowalem orginal tego zapachu. Jednak w orginale czegos mi zawsze brakowalo. Po latach wrocilem…

Autor opinii: Oskar
Data napisania opinii: 16-10-2018

JFenzi Opal Glamour - woda perfumowana 100 ml

JFenzi Opal Glamour - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Mocny, wyrazisty zapach, który b.dlugo się utrzymuje. Wart polecenia na zimę. Butelka też niezła, prosta i estetyczna. Cena zachęcająca

Autor opinii: Anna Nerville
Data napisania opinii: 06-10-2018

JFenzi Los Angeles Woman - woda perfumowana 100 ml

JFenzi Los Angeles Woman - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Zdecydowanie nabede więcej niż jedną butelkę. Zapach podobny do oryginału, fajny na jesienno-zimowy czas. Świetna cena. Dla mnie ponadto decydujące przy zakupie pozostaje to, że firma nie testuje na…

Autor opinii: Anna Nerville
Data napisania opinii: 06-10-2018

Christopher Dark Demonic Kiss - woda perfumowana 100 ml

Christopher Dark Demonic Kiss - woda perfumowana 100 ml

Ocena produktu 5/5

Zapach bardzo trwały,ciepły,waniliowo-migdałowy zapach otula mnie na długie godziny,może to zabrzmi dziwnie-ale oryginał Hypnotica Diora jest ostrzejszy od początku do końca na ciele,dlatego odpowiednik…

Autor opinii: Kasik Freaky
Data napisania opinii: 08-09-2018


  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa Perfumy,Pasaż-Handlowy.com działa na rynku od 2008 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.

Skrócony słownik perfumeryjny:

  • perfumy
    (parfum), najbardziej esencjonalne specyfiki, zawierają od 22 do 40% czystych olejków zapachowych. Uważane są za najbardziej szlachetne ze względu na ogromną wydajność – zapach perfum utrzymuje się bardzo długo, nawet kilka dób.

  • woda kolońska
    (eau de Cologne – w skrócie EDC) – alkoholowy roztwór substancji z płatków kwiatowych. Zawiera mniej olejków zapachowych – 3 do 5% – więc ma delikatniejszy zapach od wody toaletowej.

  • woda odświeżająca 
    (eau fraîche) ma najniższą zawartość czystych substancji zapachowych (1–3%), dlatego służy jedynie do delikatnego odświeżania, a nie nadawania długotrwałego zapachu.

  • woda perfumowana
    (eau de parfum – w skrócie: EDP) kosmetyk zapachowy o zawartości olejków zapachowych kształtujący się na poziomie 10-15%. Większe stężenie zawierają jedynie prawdziwe perfumy (15-30%). Woda perfumowana jest to najczęściej obecnie preferowana przez kobiety gama kosmetyków zapachowych, ponieważ zapach utrzymuje się stosunkowo dłużej niż w przypadku wody toaletowej (5-10%).

  • woda toaletowa
    (eau de toilette – w skrócie EDT) to najpopularniejszy kosmetyk zapachowy. W jej skład wchodzi od 4 do 12% olejków zapachowych, które uwalniają aromaty przez kilka godzin. Jest zdecydowanie lżejsza od wód perfumowanych, dlatego nadaje się do codziennego stosowania, a nawet kilkukrotnego użytku w ciągu dnia.

* Nazwy perfum, producentów oraz loga są zastrzeżonymi znakami producentów, na niniejszej stronie zostały użyte jedynie w celach informacyjnych i porównawczych.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
® 2008-2018 Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - All rights reserved. Szablon: ShopGold
Perfumy.Pasaz-Handlowy.com - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – na Perfumy.Pasaz-Handlowy.com znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.